MS Toftegård

MS|TOFTEGÅRD

VANDING

VANDINGSPOSER

VANDING

Læs mere om vores tilbud

Vores specialbyggede lastbil med vandtank på 10.000 liter er Danmarks eneste af sin slags – og vi tror på, at det er den mest effektive, du kan vælge til at håndtere vanding for din virksomhed. Med vores 200 meter lange slange kan vi nå selv de træer, buske og stauder, der ikke har direkte adgangsveje. Det specialbyggede pumpesystem sikrer en hurtig opfyldning af poser samt effektiv fladevanding. Desuden gør bilens kompakte størrelse det nemt at komme rundt inde i byerne og afgiver et lavt akseltryk.

Udover vores specialbyggede vandvogn har vi traktorer med tilhørende vandvogne med en kapacitet på 6.000-15.000 liter, mens mindre vandingsopgaver løses med vores trailermonterede vandtanke på 3.000 liter.

Hos MS|TOFTEGÅRD får du de mest effektive vandvogne på markedet. Vores vandvogne betjenes af faste, professionelle medarbejdere, mens fladevanding i eksempelvis gårdrum varetages af vores dygtige studerende. Med stor fleksibilitet kan vi vande jeres områder, når det passer jer bedst. Vi planlægger nøje logistikken bag vandingen samt tager højde for blandt andet tilgangsforhold, hvilket betyder at vi står til rådighed både dag og nat.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan være behjælpelig med vanding af din virksomheds grønne områder.

Interesseret?