MS Toftegård

MS|TOFTEGÅRD

OM OS

LUGNING

Vores ydelser

Læs meget mere om hvad vi kan drifte for dig og din organisation.

Hos MS|TOFTEGÅRD baner vi vejen for, at jeres anlæg udvikler sig, som de er designet til. Vi er bevidste om vigtigheden i at drifte områderne korrekt og at det kræver et ekstra stykke arbejde, at være over nye anlæg.

Vores medarbejdere består af fastansatte, der er uddannet indenfor det grønne område, og studerende, der gennemsnitligt arbejder 15 timer om ugen. Dette sikrer, at der altid er en høj grad af faglighed og masser af friske kræfter til at tage fat. Det kommer til syne i kvaliteten og effektiviteten af det udførte arbejde.

Med over 70 medarbejdere kan vi opretholde et system, hvor de studerende bliver instrueret af vores dygtige faglige medarbejdere, og hvor arbejdet tilpasses de studerendes hverdag, hvilket kan ses på deres engagement.

Effektiviteten i vores koncept kommer især til syne på ressourcetunge projekter, da vi, grundet vores kapacitet, kan indsætte et stort medarbejderteam. Dette modvirker at arbejdsintensiteten daler, da opgaven fremstår mere overskuelig og færdiggøres på kortere tid.

Vores medarbejdere overholder alle sikkerhedsforanstaltninger og har de nødvendige redskaber til vedligehold, så du blot kan overlade arbejdet til os fra igangsætning af opgaven til kvalitetssikring og afslutning.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skabe værdi for din virksomhed.

Interesseret?